Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Felhívás - "Magyar Táplálkozástudományért" Ifjúsági díj
  2018.12.10. - MTTT - Hírkategória: Általános

  A Magyar Táplálkozástudományi Társaság örömmel tudatja, hogy 2018-ban megalapítja a
  "Magyar Táplálkozástudományért" Ifjúsági díjat, mely évente egyszer pályázható.

  A díjat annak a harmincöt év alatti fiatalnak ítéli oda a bírálóbizottság, aki kiemelkedően sokat tett a hazai és a nemzetközi táplálkozástudomány fejlődéséért, a Társaság nevének öregbítéséért.

  Az elbírálásnál előnyt jelent, ha a pályázó legalább egy éve tagja a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak, regisztrált résztvevője volt a Társaság, PhD hallgatók számára szervezett konferenciájának és azon I-III. helyezést ért el. További előnyt jelent, ha a pályázó népegészségügyi és/vagy táplálkozástudománnyal kapcsolatos oktatási, publikációs tevékenysége, valamint az életrajzban feltüntetett egyéb szakmai teljesítménye méltányolható, továbbá a Társaság érdekében kiemelkedő közéleti tevékenységet végzett.

  A díjra az a fiatal jelentkezhet, aki a Társaság éves Vándorgyűlésén részt vesz és arra előadást jelent be. A pályázatot egy motivációs levél egyidejű megküldésével lehet benyújtani a mttt@sph.unideb.hu e-mail címre. A levélnek, a motiváción kívül, tartalmaznia kell a jelölt életkorát, szakmai önéletrajzát és publikációs listáját is. A díj átadására a Társaság éves Vándorgyűlésén kerül sor, melynek meghirdetését a Társaság honlapján (http://mttt.hu) teszi közzé.

  A díjazott oklevélben és emlékplakettben részesül, továbbá mentesül a Vándorgyűlés részvételi díjának és szállásköltségének befizetésétől.

  A pályázókat a Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnöke e-mailben, hivatalosan értesíti a Bíráló Bizottság döntéséről.

Vissza a hírekhez

2019. október 3-5. Helyszín: NOVOTEL Hotel, Székesfehérvár

21. World Congress of Clinical Nutrition

Rövid beszámoló a konferenciáról

Megújult az MTTT weboldala!

Tisztelt Tagtársak!
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk weboldala külalakjában és funkcionalitásában is megújult. Reméljük, hogy új honlapunk elnyeri tetszésüket és oldalunk rendszeres látogatói között üdvözölhetjük Önöket a továbbiakban is.

Vándorgyűlés2019. október 3-5. Helyszín: NOVOTEL Hotel, Székesfehérvár