MEGHÍVÓ
A MAGYAR TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TÁRSASÁG
és a
BME VEGYÉSZMÉRNÖKI ÉS BIOMÉRNÖKI KAR, ALKALMAZOTT BIOTECHNOLÓGIA ÉS
ÉLELMISZERTUDOMÁNYI TANSZÉK, GABONATUDOMÁNYI ÉS ÉLELMISZERMINŐSÉG KUTATÓCSOPORT
közös rendezésében tartandó
"TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI KUTATÁSOK"
című X. PhD videókonferencia
Helyszín:
Helyszín: BME VBK ABÉT GÉK, 1111 Budapest, Szt. Gellért tér 4. CH épület, 1.e. 155. Tel.: 1/463-3865
Microsoft TEAMS Platform, Online
A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel a hagyományos módon tervezett, de járványügyi okból elmaradt Táplálkozástudományi kutatások X. PhD konferenciát ez évben videokonferencia formájában kívánjuk megrendezni, melyhez Microsoft Teams platformot fogunk használni.
A rendezvényen fiatal kutatók olyan tudományos eredményeit szeretnénk bemutatni, amelyek a táplálkozástudomány és népegészségügy, valamint az élelmiszertudomány és élelmiszertechnológia, továbbá az élelmiszermarketing és a vendéglátás területéhez kapcsolódva innovatív fejlesztések alapját képezhetik. A konferencia célja azoknak a kutatási eredményeknek a megvitatása, amelyek a tudomány és ipari hasznosítás szempontjából is érdeklődést válthatnak ki. Az elhangzó előadások értékelésének munkájában a Társaság szakmailag kiemelkedő munkásságú tagjai kaptak felkérést.
A konferencián olyan fiatal kutatók jelentkezését várjuk, akik jelenleg PhD hallgatók, illetve max. 2 év telt el a sikeres védést követően. A rendezvényre bejelentett előadások anyagából készült összefoglalókat ISBN számmal ellátott elektronikus formában megjelentetjük. Az előadások tervezett időtartama 15 perc.
Az elhangzott előadások közül a legjobbak díjazásban részesülnek.
Az alkalmazás gyakorlatban történő elsajátítására a szervezők az előadók és Bizottsági tagok részére, egy korábbi időpontban, próbalehetőséget biztosítanak.
A konferencián való részvétel ingyenes.
A konferenciára történő jelentkezés határideje: 2020. október 22.
Jelentkezni a Társaság honlapján, a regisztrációs lap kitöltésével és az absztrakt egyidejű megküldésével lehet.
Prof. Dr. RURIK Imre a Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnöke egyetemi tanár, tanszékvezető Debreceni Egyetem, Népegészségügyi Kar, Családorvosi és Foglalkozás-egészségügyi Tanszék | Dr. Tömösközi Sándor egyetemi docens, kutatócsoport vezető BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar, Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék, Gabonatudományi és Élelmiszerminőség Kutatócsoport |
További információ: Prof. Dr. Gelencsér Éva MTT főtitkára, E-mail: evag@gmail.hu
MTtT honlap: www.mttt.hu/phd2020