Kedves Tagtársunk!
Örömmel értesítjük, hogy a Magyar Táplálkozástudományi Társaság Ifjúsági Tagozata (MTtT IT) az MTtT tagsága és más érdeklődők számára egy új webináriumi programot hirdet „Fiatal Táplálkozástudományi Kutatók Fóruma” címmel. Elsősorban a táplálkozástudomány területén jártas, de határterületek iránt is érdeklődő szakemberek számára változatos, érdekes témákban kérünk fel PhD hallgatókat, hogy rövid webináriumok keretében, online platformon keresztül, ingyenesen elérhető előadásokban mutassák be kutatási területüket, amelyeket követően előadóink kérdésekre is válaszolnak.
Az MTtT IT első szakmai webináriumának témája: Élelmiszerek molekuláris összetétele a 21. században: nanotechnológia, hamisítás - mivel kell számolnunk a jövőben?
Program és előadók:
Köszöntő Prof. Dr. Rurik Imre – az MTtT elnöke
Farkas Noémi (a DE Ihrig Károly Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola PhD hallgatója):
AZ ÉLELMISZERIPARI NANOTECHNOLÓGIA FOGYASZTÓI ELFOGADÁSA
Bodor Zsanett (a MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola PhD hallgatója):
MÉZEK HŐKEZELÉSÉNEK DETEKTÁLHATÓSÁGA ELEKTRONIKUS NYELVVEL ÉS KÖZELI INFRAVÖRÖS SPEKTROSZKÓPIÁVAL
Kérdések, vita
Moderátor: Dr. Raposa László Bence MTtT Ifjúsági ügyekért felelős vezetőségi tag
A regisztráció során előnyben részesülnek a MTtT aktív (tagsági díjukat rendezett) tagjai.
Regisztrálni az alábbi email címen lehet: mttt@sph.unideb.hu
A regisztrációhoz kérjük, adja meg nevét, email címet, munkahelyét!
A jelentkezésről visszajelzést küldünk, és az esemény előtt küldjük a linket, információt, hogyan lehet kapcsolódni az eseményhez.
tisztelettel: Prof. Dr Rurik Imre, MTtT Elnök