Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MTTT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
  • Figyelem!

    A megtekinteni kívánt tartalom archív.

    Aktualitások a táplálkozástudományban – szakértők a nappalinkban
    2021.04.12. - MTTT - Hírkategória: Általános

    IV. szakmai webinárium
    2021. április 27. kedd 18 óra

    Tisztelt Tagtársunk, kedves érdeklődő!

    Örömmel emlékeztetjük, hogy a Magyar Táplálkozástudományi Társaság (MTtT) 2020 szeptemberében szakmai webinárium sorozatot indított. Elsősorban a táplálkozástudomány területén jártas, de határterületek iránt is érdeklődő szakemberek számára változatos, érdekes témákban kérünk fel neves szakembereket, hogy rövid webináriumok keretében, online platformon keresztül, ingyenesen elérhető előadásokat tartsanak, amelyeket követően előadóink kérdésekre is válaszolnak.

    Az MTtT negyedik szakmai webináriumának témája: A mediterrán étrend és a zsiradékok szerepe a szív- érrendszeri betegségek megelőzésében.

    Program és előadók:
    Prof. Dr. Biró György az MTA doktora, az MTtT örökös tiszteletbeli elnöke
    (Magyar Táplálkozástudományi Társaság)
    Olajfaliget, napfény, chianti - Mediterrán étkek

    Prof. Dr. Karádi István akadémikus, belgyógyász,lipidológus,diabetológus
    (Semmelweis Egyetem, ÁOK, Belgyógyászati és Hematológiai Klinika)
    Scylla és Charybdis, cukor és zsír között

    Moderátor: Prof.Dr. Rurik Imre, az MTA doktora, az MTtT elnöke

    A regisztráció során előnyben részesülnek a MTtT aktív (tagsági díjukat rendezett) tagjai.
    Regisztrálni az alábbi email címen lehet: mttt@sph.unideb.hu VAGY admin@mttt.hu
    A regisztrációhoz kérjük, adja meg nevét, email címet, munkahelyét!

    A jelentkezésről visszajelzést küldünk, és az esemény előtt küldjük a linket, információt, hogyan lehet kapcsolódni az eseményhez.

    tisztelettel: Prof. Dr Rurik Imre

    - - - - - - 

    A rendezvény támogatója: a Floriol
    A Floriol támogat mindenkit, aki szeretne változtatni, és tudatosabbá tenni az étkezési szokásait. Bátorítunk titeket, hogy lépjétek meg a vágyott változást, és ennek részeként hozzatok tudatosabb döntéseket étrendetekkel kapcsolatban is. Hiszünk abban, hogy az otthon főzött étel a legjobb választás. Termékeinkkel támogatunk titeket abban, hogy az otthon főzött ételekbe került zsiradék is egy tudatosabb választás eredménye lehessen. A Floriol márka is változik és nagy hangsúlyt fektet a tudatosságra az étkezés, életmód és a fenntarthatóság területén is. 2020 nyarától a Floriol 1 literes étolajok 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült palackban kaphatók. Így támogatjuk azokat a Floriol vásárlókat, akik tudatosan odafigyelnek táplálkozásuk mellett a környezetükre is.

Vissza a hírekhez

Vándorgyűlés Szeged, 2022. október 20-22.  
PhD konferencia 2023
PhD konferencia 2023