Kedves Tagtársunk!
Örömmel értesítjük, hogy a MTTT tagsága és más érdeklődők számára, „Aktualitások a táplálkozástudományban - szakértők a nappalinkban” címmel szeptemberben szakmai webinárium sorozatot indítottunk. Elsősorban a táplálkozástudomány területén jártas, de határterületek iránt is érdeklődő szakemberek számára változatos, érdekes témákban kérünk fel neves szakembereket, hogy rövid, egy órás webináriumok keretében, online platformon keresztül, ingyenesen elérhető előadásokat tartsanak, amelyeket követően előadóink kérdésekre is válaszolnak.
Az MTTT második szakmai webináriuma a csokoládé édes birodalmába kalauzolja a hallgatóságot. Megismerkedhetünk a csokoládé történelmével, készítésének technológiájával, a legújabb kutatásokkal e téren, az egészséges táplálkozásban betöltött szerepével, különböző betegségekhez kapcsolódó hatásaival, illetve korosztályonkénti ajánlásokkal.
Felkérésünket elfogadta Dr. habil. Gyimes Ernő PhD. egyetemi docens, a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karáról, valamint Horváth Zoltánné PhD., a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszékének főiskolai tanára.
A rendezvény moderátorai Prof. Dr Rurik Imre egyetemi tanár, az MTA doktora, az MTTT elnöke, valamint Prof. Dr. Bánáti Diána, a Szegedi Tudományegyetem, Mérnöki Kar egyetemi tanára.
A webinárium időpontja: 2020. november 30. 17.00 órakor, időtartama 1 óra.
Az előadások nyelve magyar.
Az online platformon az előadások diaképei követhetőek lesznek.
Mivel az online részvétel létszáma korlátozott, ezért a regisztráció során előnyben részesülnek a MTTT aktív (tagsági díjukat rendezett) tagjai.
Regisztrálni az alábbi email címen lehet: mttt@sph.unideb.hu
A regisztrációhoz kérjük a nevet, email címet, munkahely megnevezését.
A jelentkezésről visszajelzést küldünk és az esemény előtt küldjük a linket, információt, hogyan lehet kapcsolódni az eseményhez.
Prof. Dr Rurik Imre, MTTT Elnök
A rendezvény támogatója: Nestlé Hungária Kft.