Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MTTT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  Felhívás - "Magyar Táplálkozástudományért" Ifjúsági díj
  2022.03.01. - MTTT - Hírkategória: Általános

  A Magyar Táplálkozástudományi Társaság örömmel tudatja, hogy 2022. évben is meghirdeti a "Magyar Táplálkozástudományért" Ifjúsági díjat.

  A díjat annak a harmincöt év alatti fiatalnak ítéli oda a bírálóbizottság, aki kiemelkedően sokat tett a hazai és a nemzetközi táplálkozástudomány fejlődéséért, a Társaság nevének öregbítéséért.

  Az elbírálásnál előnyt jelent, ha a pályázó legalább egy éve tagja a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak. További előnyt jelent, ha a pályázó népegészségügyi és/vagy táplálkozástudománnyal kapcsolatos oktatási, publikációs tevékenysége, valamint az életrajzban feltüntetett egyéb szakmai teljesítménye méltányolható, továbbá a Társaság érdekében kiemelkedő közéleti tevékenységet végzett.

  A díjra az a fiatal jelentkezhet, aki a Társaság éves Vándorgyűlésén részt vesz és arra előadást jelent be. A pályázatot egy motivációs levél egyidejű megküldésével lehet benyújtani a mttt@med.unideb.hu e-mail címre. A levélnek, a motiváción kívül, tartalmaznia kell a jelölt életkorát, szakmai önéletrajzát és publikációs listáját is. A díj átadására a Társaság éves Vándorgyűlésén kerül sor, melynek meghirdetését a Társaság honlapján (http://mttt.hu) teszi közzé.

  A díjazott oklevélben és emlékplakettben részesül, továbbá mentesül a Vándorgyűlés részvételi díjának és szállásköltségének befizetésétől.

  A pályázókat a Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnöke e-mailben, hivatalosan értesíti a Bíráló Bizottság döntéséről.

Vissza a hírekhez

Vándorgyűlés Szeged, 2022. október 20-22.  
PhD konferencia 2023
PhD konferencia 2023