Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MTTT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Az Amerikai Táplálkozási Társaság (ASN) 2021. évi találkozója online online kerül megrendezésre
  2021.01.11. - MTTT - Hírkategória: Általános

  Időpont: 2021.07.07-10.

  Az Amerikai Táplálkozási Társaság (ASN) 2021. évi találkozója online kerül megrendezésre. A szervezők ismét számítanak arra, hogy a NUTRITION 2021 LIVE ONLINE konferenciáján jelentős tudományos eredmények kerülnek bemutatásra, melynek megrendezésére 2021. június 7–10-én kerül sor. A szervezés sikeresen zajlik, eddig 168 ország közel 30 000 résztvevője regisztrált. Bővebb információ a https://meeting.nutrition.org weboldalon érhető el.

  Mivel a Magyar Táplálkozástudományi Társaság tagjai is jelentős szerepet játszanak az egészséges táplálkozás elősegítésében az ASN kéri, hogy a Társaság tagjai is minél többen csatlakozzanak az élő online konferenciához eredeti kutatást bemutató poszterrel vagy szóbeli előadással. A konferencia teljesen virtuális formában zajlik, ezért kényelmes, utazásmentes lehetőséget kínál arra, hogy a kutatási eredmények széles körben, globális közönség előtt kerülhessenek bemutatásra. Az összefoglalókat befogadó weboldal 2021. február 8-ig nyitva áll, és további információk a https://meeting.nutrition.org/abstracts címen érhetők el.

  Az összefoglalók a találkozó létfontosságú részét képezik, amelynek célja a legfrissebb és legkiválóbb tudományos eredmények széleskörű megosztása, amely közelebb visz a táplálkozásról és annak alkalmazásáról szóló ismeretek megértéséhez. Az ASN, a minél szélesebb láthatóság érdekében a NUTRITION 2021 LIVE ONLINE konferencián elfogadott összefoglalókat a Current Developments in Nutrition című nyílt hozzáférésű folyóiratában közzéteszi.

  A konferencia regisztrációja 2021. március 16-án nyílik meg. Kérjük, látogasson el a https://meeting.nutrition.org/general-information/#keydates oldalra további információkért, és kérdéseivel forduljon a szervezőkhöz.

Vissza a hírekhez

Vándorgyűlés Szeged, 2022. október 20-22.  
PhD konferencia 2023
PhD konferencia 2023