Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MTTT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  „Aktualitások a táplálkozástudományban – szakértők a nappalinkban” szakmai webinárium - TELTHÁZ!
  2020.09.07. - MTTT - Hírkategória: Általános

  Kedves Kollégák! Ezúton köszönjük a hatalmas érdeklődést, lezárult a regisztráció, nem tudunk újabb érdeklődőket fogadni! 

  Időpont: 2020. szeptember. 15. 16.30

  Kedves Tagtársunk!

  Örömmel értesítjük, hogy a MTTT tagsága és más érdeklődők számára, „Aktualitások a táplálkozástudományban - szakértők a nappalinkban” címmel szakmai webinárium sorozatot szervezünk. Elsősorban a táplálkozástudomány területén jártas, de határterületek iránt is érdeklődő szakemberek számára változatos, érdekes témákban kértünk/kérünk fel neves szakembereket, hogy rövid, egy-másfél órás webináriumok keretében, online platformon keresztül, ingyenesen elérhető előadásokat tartsanak, amelyeket követően előadóink kérdésekre is válaszolnak.

  Az MTTT első szakmai webináriuma a COVID-19 humán egészségügyi és élelmiszer-biztonsági vonatkozásairól szól majd. Felkérésünket elfogadta Prof. Dr Merkely Béla egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Rektora, a Semmelweis Egyetem Városmajor Szív- és Érgyógyászati Klinikájának igazgatója, valamint Prof. Dr Bánáti Diána, a Szegedi Tudományegyetem leendő Rektori Megbízottja, a Mérnöki Kar egyetemi tanára, az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) korábbi elnöke. A rendezvényt megnyitja és az esemény moderátora Prof. Dr Rurik Imre egyetemi tanár, az MTA doktora, az MTTT Elnöke.

  A webinárium időpontja: 2020. szeptember 15. 16.30 órakor, időtartama 1-1,5 óra. Az előadások nyelve magyar. Az online platformon az előadások diaképei követhetőek lesznek. Az előadásokat technikai okokból nem rögzítjük, azok egy alkalommal hangzanak el.

  Mivel az online részvétel létszáma az ingyenesen használt platform miatt korlátozott, ezért a regisztráció során előnyben részesülnek a MTTT aktív (tagsági díjukat rendezett) tagjai.

  Regisztrálni az alábbi email címen lehet: mttt@sph.unideb.hu

  A regisztrációhoz kérjük a nevet, email címet, munkahely megnevezését. A jelentkezés sorrendjében fogadjuk az érdeklődőket.

  A jelentkezésről visszajelzést küldünk és az esemény előtt küldjük a linket, információt, hogyan lehet kapcsolódni az eseményhez.

  Prof. Dr Rurik Imre
  MTTT Elnök

Vissza a hírekhez

Vándorgyűlés Szeged, 2022. október 20-22.  
PhD konferencia 2023
PhD konferencia 2023