Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

PhD KONFERENCIA 2020

Budapesti Gazdasági Egyetem
  • Általános információk
  • JELENTKEZÉS ÉS ABSZTRAKT BEKÜLDÉS

MEGHÍVÓ
A MAGYAR TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TÁRSASÁG
és a
BME VEGYÉSZMÉRNÖKI ÉS BIOMÉRNÖKI KAR, ALKALMAZOTT BIOTECHNOLÓGIA ÉS
ÉLELMISZERTUDOMÁNYI TANSZÉK, GABONATUDOMÁNYI ÉS ÉLELMISZERMINŐSÉG KUTATÓCSOPORT
közös rendezésében tartandó

"TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI KUTATÁSOK"
című X. PhD videókonferencia

A rendezvény időpontja:
2020. november 5.

Helyszín:
Helyszín: BME VBK ABÉT GÉK, 1111 Budapest, Szt. Gellért tér 4. CH épület, 1.e. 155. Tel.: 1/463-3865
Microsoft TEAMS Platform, Online

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel a hagyományos módon tervezett, de járványügyi okból elmaradt Táplálkozástudományi kutatások X. PhD konferenciát ez évben videokonferencia formájában kívánjuk megrendezni, melyhez Microsoft Teams platformot fogunk használni.

A rendezvényen fiatal kutatók olyan tudományos eredményeit szeretnénk bemutatni, amelyek a táplálkozástudomány és népegészségügy, valamint az élelmiszertudomány és élelmiszertechnológia, továbbá az élelmiszermarketing és a vendéglátás területéhez kapcsolódva innovatív fejlesztések alapját képezhetik. A konferencia célja azoknak a kutatási eredményeknek a megvitatása, amelyek a tudomány és ipari hasznosítás szempontjából is érdeklődést válthatnak ki. Az elhangzó előadások értékelésének munkájában a Társaság szakmailag kiemelkedő munkásságú tagjai kaptak felkérést.

A konferencián olyan fiatal kutatók jelentkezését várjuk, akik jelenleg PhD hallgatók, illetve max. 2 év telt el a sikeres védést követően. A rendezvényre bejelentett előadások anyagából készült összefoglalókat ISBN számmal ellátott elektronikus formában megjelentetjük. Az előadások tervezett időtartama 15 perc.

Az elhangzott előadások közül a legjobbak díjazásban részesülnek.

Az alkalmazás gyakorlatban történő elsajátítására a szervezők az előadók és Bizottsági tagok részére, egy korábbi időpontban, próbalehetőséget biztosítanak.

A konferencián való részvétel ingyenes.

A konferenciára történő jelentkezés határideje: 2020. október 22.

Jelentkezni a Társaság honlapján, a regisztrációs lap kitöltésével és az absztrakt egyidejű megküldésével lehet.

Prof. Dr. RURIK Imre
a Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnöke
egyetemi tanár, tanszékvezető
Debreceni Egyetem, Népegészségügyi Kar,
Családorvosi és Foglalkozás-egészségügyi Tanszék

Dr. Tömösközi Sándor
egyetemi docens, kutatócsoport vezető
BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar, Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék, Gabonatudományi és Élelmiszerminőség Kutatócsoport

További információ: Prof. Dr. Gelencsér Éva MTT főtitkára, E-mail: evag@gmail.hu

MTtT honlap: www.mttt.hu/phd2020

Jelentkezni és absztraktot beküldeni on-line, az MTTT weboldalán keresztül lehet.
A jelentkezésről és az absztraktbeküldésróől visszaigazoló e-mailt küldünk.

A PhD Konferencia jelentkezése lezárult!


A Jelentkezési- és absztraktbeküldési határidő: 2020. október 22.

Útmutató az összefoglaló összeállításához

A Magyar Táplálkozástudományi Társaság a „Táplálkozástudományi kutatások” című X. PhD videokonferencián elhangzott előadások összefoglalóit konferencia-kötetként ISBN számmal megjelenteti a Társaság honlapján.

Kérjük a tisztelt szerzőket, hogy az összefoglalókat az alábbiak szerint állítsák össze. Az ettől eltérően beküldött összefoglalók megjelentetésére nincs lehetőség.
Kérjük, hibátlan szöveget adjon meg, mivel változtatás nélkül fog megjelenni a szöveg.

Formai előírások:

Cím
Szerző(k): a keresztnév is kiírandó
Munkahely: az intézet(ek), intézmény(ek) nevei magyarul
Az összefoglaló szövege: Az összefoglalás tagolása:
- kérdésfelvetés vagy cél,
- módszer,
- eredmények,
- összefoglalás vagy következtetés
Táblázat, ábra és irodalmi hivatkozás nem adható meg az összefoglalóban
Az összefoglaló teljes terjedelme legfeljebb 1 oldal legyen.