Főoldal
Magyar Táplálkozástudományi TársaságMEGHÍVÓ

 

A MAGYAR TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TÁRSASÁG

és a

A Szent istván Egyetem ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KARA

közös rendezésében tartandó

 

„Táplálkozástudományi kutatások” című VI. PhD konferenciára

 

 

A „Táplálkozástudományi kutatások” VI. PhD konferenciasorozat hatodik alkalommal kerül megrendezésre.

A rendezvény keretében fiatal kutatók olyan tudományos eredményei kerülnek bemutatásra, amelyek a táplálkozástudomány és az élelmiszertudomány- és technológia, továbbá az élelmiszermarketing területéhez kapcsolódva innovatív fejlesztések alapját képezhetik. A konferencia célja azoknak a kutatási eredményeknek a megvitatása, amelyek a tudomány és ipari hasznosítás szempontjából is érdeklődést válthatnak ki. A szekciók értékelésének munkájában a Társaság szakmailag kiemelkedő munkásságú tagjai kaptak felkérést.

A konferencián olyan fiatal kutatók mutatják be eredményeiket, akik jelenleg PhD hallgatók, illetve max. 2 év telt el a sikeres védést követően. A rendezvényre bejelentett előadások anyagából készült összefoglalókat ISBN számmal ellátott elektronikus formában jelentetjük meg.

A konferencián bemutatott előadások közül a legjobb előadások díjazásban részesülnek. Az előadások tervezett időtartama 10 perc és 5 perc vita. A rendkívül szoros programra való tekintettel, kérjük a rendelkezésre álló idő pontos betartását.

 

A rendezvény időpontja: 2016. február 2.

 

Helyszín: Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar, Budai Campus G épületének alagsora, Tudásközpont. 

 

A konferencián való részvétel ingyenes.