Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍREK


Hírkategória: Összes hírkategória
  • Felhívás - Országos Élelmiszertudományi MÉTE TDK 2020 a BME-n
    2020.02.11. - MTTT - Hírkategória: Általános

    Időpont: 2020. április 16. csütörtök
    Helyszín: BME, Budapest

    A BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar, az Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék és a MÉTE vezetése tisztelettel meghív minden érdeklődő hallgatót és kollégát a XXIII. Országos MÉTE TDK Konferenciára.

    A konferenciára várjuk mindazon hallgatók jelentkezését, akik az élelmiszertudományhoz kapcsolódó tudományos kutatásokat végeznek. Az alábbi kiemelt témakörökben várjuk a nevezéseket:
    - Biokémia, élelmiszerkémia, minőségbiztosítás
    - Élelmiszeranalitika, élelmiszerminőség
    - Élelmiszerbiotechnológia
    - Élelmiszergazdaságtan és élelmiszer marketing
    - Élelmiszertechnológia- és műveletek
    - Mikrobiológia és élelmiszerbiztonság
    - Minőségirányítás
    - Műszaki informatika, méréstechnika
    - Táplálkozástudomány
    - Vendéglátás
    - Egyéb…

    A konferencia szekcióit a beérkezett jelentkezések témainak ismeretében alakítjuk majd ki.

    A konferenciára jelentkezőknek egy 4 oldalas magyar nyelvű ismertetőt, valamint egy 1 oldalas magyar és egy 1 oldalas angol nyelvű összefoglalót kell beküldeniük a mete.tdk.2020@mail.bme.hu címre. A formai követelményeket a csatolt melléklet tartalmazza.
    Jelentkezési határidő: 2020. március 6. péntek. A jelentkezések elfogadásáról folyamatosan, de legkésőbb március 20-ig visszajelzést küldünk.


    Kérjük, hogy a felmerülő kérdéseket szintén a fent magadott e-mail címre küldjék!

    Mindenkit szeretettel várunk!

    Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza a hírekhez